Longoz Çiftliği

Longoz Ormanlarında Dere Boyu Kamp Alanı

FOROĞRAFLARI GÖR

İğneada Kamp Yerleri

Doğanın tam göbeğinde çadır atmak için İğneada  kamp yorumları iyi olan biyr yer arıyorsanız  iğneada kamp yeri olarak Longoz Çiftliği ni tercih edebilirsiniz. Kamp deyince aklınıza direkt doğada çadır kampı,gelebilir, birçok kamp alanı bu noktada bungalov ev ve restoran seçenekleri ile size kolaylık sağlayabilir.Henüz kamp yapmaya yeni başlayacaksanız , ailece kampa gitmeyi planlıyor ve çocuklarınızla bakir bir alanda çadırda kalmak istiyorsanız Longoz Çiftliği size birçok olanak sunuyor.İsterseniz günü birlik piknik alanı giriş yapabilir, isterseniz kiralık çadır da kalabilirsiniz.Konfor alanı daha geniş olsun diyorsanız ise dağ evi, iğneada pansiyon, 1+1 kiralık ev,iğneada bungalov evleri tercih edebilirsiniz.Kamp alanlarında güvenlik ile ilgili endişe duymanıza ya da vahşi hayvanlara karşı önlem almanıza gerek kalmayacaktır.İstanbul ‘a yakın kamp alanı arıyorsanız hem yeşile hem de maviye doyacağınız lokasyon İğneada olmalı diye öneririz.

2022 İğneada Kamp Yeri Fiyatları ve Yorumları

Her mevsim farklı bir güzelliğe bürünen Karadeniz Bölgesinin İncisi İğneada tatil denildiğinde aklına deniz, kum ve güneş gelmeyenler için farklı bir alternatif sunuyor. Tatilinizi uzun orman yürüyüşleri, birbirinden güzel şelaleler ve göller arasında geçirmek istiyorsanız Longoz Ormanları’nı tercih edebilirsiniz. Orman, güvenlik açısından sizi tedirgin etmesin çünkü kamp alanımız Longoz Ormanları Kamp Alanı ,Longoz Çiftliğinin özel mülk alanı kapsamındadır.Wc,Duş,Elektrik,Otopark ihtiyçlarınız size ücretsiz olarak sunulmaktadır.Çocuklarınızı doğayla tanıştırmak ve aldığınız her nefeste mutlu olmak için İğneada kamp fikri için Longoz Çiftliğini düşünmenizi tavsiye ederiz.

LÜTFEN DİKKAT !

  • Misafirlerimiz için giriş saati  sabah 08:00, çıkış saati ise akşam 22:00’dır.
  • Longoz Çiftliği  Kamp Alanı içerisinde bulunan restaurant bölümünden yeme,içme ihtiyaçlarını karşılayabilir,dışarıdan ihtiyaçlarınızı temin edebilirsiniz.Zorunluluk bulunmaz.
  • Ateş yakmak için gösterilen alanları kullanmanız,mangal içinde ateşinizi yakmanız gerekmektedir.
  • Aile Tesisi olan işletme de misafirlerimize rahatsızlık veren gruplar ikaz edilip,ikazlara uymayan misafirlerimizin çıkışı işletme tarafından verilecektir.
  • 0-12 yaş ücretsizdir.12 yaş + misafirlerimiz için standart ücret uygulanır.
  • Kamp Alanından mangal,mangal kömürü,semaver ihtiyaçlarınızı cüzzi tutarlarda temin edebilirsiniz.
  • Plastik masa ve sandalye ihtiyaçlarınız ücretsizdir.Özel olarak yanınızda getirebilirsiniz.
  • Kiralık çadırlar için şilte verilmektedir.Yatak,örtü vb. eşyalarınızı getirmenizi tavsiye ederiz.

SIKÇA SORULAN SORULAR

  • Kredi Kartı Geçerli Mi Yada Rezervasyon Gerekli Mi ?

    İşletmemizde kredi kartı geçerlidir.Kendi Çadırınızla kamp alanına girişlerde rezervasyon mecburi değildir.Kiralık çadır kullanacaksanız en az 1-2 gün öncesinden telefon ile rezervasyon oluşturmanızı öneririz.Dağ evi ve bungolov evler ,etkinlikler içinde yine rezervasyon telefon ile oluşturmalısınız.

  • Kamp Giriş -Çıkış Saatlerine Uymak Zorunlu Mu ?

    Evet.Uyulmasını tavsiye ederiz.Zaman aşımları extra 1 gün olarak sayılacaktır.Etkinlik ve organizasyonlar yapılan anlaşmalara göre istisna kapsamına girebilmektedir.Özel ve acil durumlar dışında kamp alanına giriş -çıkış saatlerimiz belirtildiği gibidir.

  • Kamp Yerinde Wc,Duş,Elektrik Bulunuyor Mu?

    Evet.Kamp alanı içinde wc, 2 açık 2 kapalı duş ve şarj ihtiyaçlarınız için ortak elektrik istasyonlarımız bulunmaktadır.

  • Kampta Alkol Satışı Var Mı?

    Hayır. Alkol ruhsatımız olmadığı için içki satışımız kanunen yasaktır ama ortak kullanım alanları haricinde çadırınızda getirmiş olduğunuz içecekleri tüketebilirsiniz.

  • Kamp Alanın da Ne Yiyebiliriz ?

    Kapalı ve Açık Alanlarımızda kahvaltı,Gözleme,Köfte  & Sucuk (porsiyon-ekmek arası) yiyebilir,meşrubat,çömlekte Türk Kahvesi,Semaverde Çay İçebilirsiniz.

  • Longoz Çiftliği Kamp Alanına Ulaşım Kolay Mı?

    Evet,ulaşım oldukça kolay.Kendi aracı ile gelecek misafirlerimiz;İğneada ‘ya gelmeden  6 km öncesinde iğneada yolu üzerinde yerimizi kolayca bulabilirler.Navigasyon ile gitmek için tıklayınız.

    Seyahat Firmaları kullanacak olan misafirlerimiz tesis kapısının önünde inebilir,yine aynı şekilde otogara gitmeye gerek kalmadan kapı önünden otobüse biniş gerçekleştirebilirler.Firmalar hakkında bilgi almak için  lütfen arayınız.

  • Kiralık Çadırların İçinde Ne Var ?

    Kiralık Çadır,içerisinde yerle temasını kesecek şilte tabakalar verilecektir.Şişme yatak  vb. eşyalarınızı yanınıza getirmenizi rica ederiz.

  • Mangal veya Semaver Veriyor Musunuz ?

    Evet.Sembolik olarak mangal 10 ₺,mangal kömürü 25 ₺ yine sadece semaveri 10 ₺ karşılığında alabilirsiniz.

  • Kamp Alanına Evcil Hayvan Alıyor Musunuz ?

    Tabiki. Saldırgan yapıda olmadıkça hayvan dostlarımıza kapımız her zaman açıktır.

  • Etkinlik Olarak Neler Var veya Denize Merkeze Uzaklık Ne Kadar ?

    İşletmemiz özel gün ,festival etkinlikleri düzenlemektedir.Kamp Alanı içinde yapılan etkinler için instagram hesabımızı takip etmenizi öneririz.Bunların dışında 0rtalama 1,5 saat süren orman içi atv turları ve kano turları için bizimle iletişme geçiniz.Merkeze veya denize uzaklık ise araç ile 7 dk dır.

  • Longoz Ormanlarında Kamp Yapılır Mı ?

    Yeni çıkan yönetmelik gereği, tesis harici longoz ormanlarında kamp yapmak yasaklanmıştır.Longoz Çiftliği özel mülk arazisi olduğundan tesisimizde kamp yapmak yasak değildir.

  • İğneada Nerede Kamp Yapılır ?

    • Longoz Çiftliği
    • Yeni çıkan yönetmelik gereği, tesis harici longoz ormanlarında kamp yapmak yasaklanmıştır.Tesis olarak hizmet veren işletmelerde kamp yapmanız önerilir.

REZERVASYON

Kiralık çadır için Randevu Almanız Gerekmektedir.İşletme yoğunluğuna bağlı olarak web sitemiz üzerinde ki tarihlerin güncelliği için lütfen telefon ile bizlere ulaşınız.

     

Mart 2024
PtsSalÇarPerCumCtsPaz
26272829123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031